Első rendelés esetén használja az "Elso10" kuponkódot 10% kedvezményért!

Kérdése van? Hívjon! +36202656695

Pénisznövelők

Kacérkodott már a nagyobb pénisz gondolatával? A pénisz növekedése termékeinkkel megvalósulhat, többé már nem álom! Férfiasságát akár 2-3 centiméterrel megnövelheti!

A férfiak jelentős többsége elégedetlen péniszének méretével és jelentős többségük meg van győződve arról, hogy a kis mérete miatt nem, vagy nem kellő mértékben tud kiteljesedni az ágyban.

A férfiak péniszmérete ősidők óta foglalkoztatja őket és nem utolsó sorban a nőket. Ebből adódóan a kis méret, vagy a saját elvárásnál kisebb pénisz méret jelentősen csökkenti a férfias magabiztosságot, amely az élet minden területére kihathat. A későbbiekben ez szorongást, szélsőséges esetben antiszociális viselkedéshez, depresszióhoz vezethet.

Szerencsére napjainkban, mint oly sok mindenre, erre is van megoldás és a pénisz méret eredményesen növelhető.

Ennek a megoldásnak az egyik alternatívája lehet a kapszulák, illetve krémek. Ezt azoknak ajánljuk akik nem szeretnének orvosi, műtéti beavatkozáson átesni.

A kapszulákat és krémeket az otthon kényelmében tudja alkalmazni és az a legegyszerűbb megoldás a pénisz méretének a növelésére.

Ezek a készítmények természetes összetevőket tartalmaznak, így nem kell tartania a mellékhatásoktól.

Mekkora az átlagos pénisz mérete?

A 18-34 év közötti férfiak péniszének mérete merev állapotban 14 centiméter, kerülete pedig 12 centiméter. Ezekhez a méretekhez képest tudja elhelyezni saját péniszének méretét, hogy hol helyezkedik el.

Mi kell a nők többségének?

Felmérések alapján a nők többsége ettől nem sokkal nagyobb pénisz méretet preferálja. Nem feltétlen a 20 centiméteres pénisz méretet kell megcélozni, mert a nők többsége „kevesebbel” is beérik, azaz az átlagos méret fölött nem sokkal.

Fontos, hogy a pénisz méretével mindketten elégedettek legyenek!